Til 4 personer (ca. 1 pk kjøttdeig/karbonadedeig 400 g. 2-3-4 hvitløkfedd, knuste (smak og behag). 1/4 ts muskatnøtt. salsa4quesos - oppskrift ser du HER. 8 middelsstore poteter, skrelte, delt i 4 for å forkorte koketiden. 4. Stek 3-4 minutter på hver side. 1 pk kjøttdeig/karbonadedeig 400 g 1/2 pk frisk spinat eller 1/2 pk frossen. 2-3-4 hvitløkfedd, knuste (smak og behag). 1/4 ts muskatnøtt
Det smaker så mye bedre og friskere når du lager salsaen din selv. ♥Hjemmelaget tacosaus ♥. Du slipper også unna mye salt og sukker når du lager den selv
8 kyllinglår3-4 skivede løk2 store squash1 stor aubergine200g gule cherrytomater200g røde cherrytomater5-6 skivede hvitløksfedd2 ts paprikapulver2 store sitroner1½ dl hønsebuljong1 ss olivenoljesalt/pepperKrydderurter etter behag. Rivskallet av den ene sitronen og del begge i 4 båterBland alle ingrediensene godt sammen i en ildfast form. Stek ved 190 grader i 45 minutter. 3-4 skivede løk. 190 grader i 45 minutter Rør rundt i løken etter halve tiden
40 ml olivenolje175 g løk, skrelt og finhakket5 g hvitløk, skrelt og finhakket50 g stangselleri, finhakket100 g frisk spinat, vasket og hakket350 g friske tomater, uten kjerne og skåret i større biter. Kok opp, senk varmen og la det småkoke i omtrent 40 min. 40 ml olivenolje
Paella med chorizo (4 personer). 400 ml kyllingkraft (eller buljong hvis du ikke har kraft). 4 vårløk, skjært i biter på 1/2 cm. 400 ml kyllingkraft (eller buljong hvis du ikke har kraft). 4 vårløk, skjært i biter på 1/2 cm 150 g frosne erter
Her i huset spiser vi en del meksikansk for tiden, og da er jo salsa som regel en del av det hele. Denne salsaen er en utvikling av den jeg alltid lagde før
Vi spiste denne salaten til ovnsbakt torsk i dag, det smakte aldeles nydelig, men denne smaksrike salaten kan utmerket godt spises som en egen rett sammen med et godt brød
14. 45 i. 4 egg. La de koke i 4-5 minutter så de nesten er helt møre. ca 4 minutter. 14. 45 i. Tips en venn 14. 45 i Ukesmeny/Temameny. 4 egg. 14. 45 i Ukesmeny/Temameny
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.