“RawFood Academy” består avDiego Castro og Vit Jayo fra Sør-Amerika. Jeg la ut et bilde på Instagramidagav en kake jeg lagde til en familiesammenkomstvi hadde iettermiddag hos broren min og kona hans, og noen spurte etter oppskriften som de selvfølgelig skal få
Jeg er egentligikke så fan av råe kaker, men denne smakte fantastisk og er syyykt mektig. Den er full av sunt fett og proteiner, og vilgi deg masse jevn energi som holder lenge
Fyrstekake a la Kolden omgittavrawkaker. Lillesøster'sfavoritt. Vann i munnen. Bursdagskaker. Lenge siden bursdagen min nå, men jeg har glemt å dele de finebildeneav kakene
Jeg er en stor fan av sunne kaker, det er vell ingentvil om det. I dag skal du få oppskriften på en sjokoladekake som girlangvarigenergi, masse vitaminer og mineraler,et spekter av fettsyrer og planteprotein
Hovedingrediensene er som vanligavokado og kakao. Hei hopp. Det har blitt mye sjokolademousse i det siste, men som sagt er det som oftest en litenendringioppskriften fra gang til gang
Jeg fikk tak i boka "Rawfood på norsk" avErica Palmcrantz og IrmelaLilja. Det meste er det ganske greitt å være enigi, men en varm middagville jeg nok ha savnet
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Tilsett deretter resten avingrediensene og kjør imaskinen helt til alt er blandet. Man kan dele opp kakerestenei små biter og ha de som snacks iettertid
Begge stedene har utsalgav egne og andres varer. Før vi dro tilKøbenhavn var planen min å spiserawfoodtil frokost hver dag, noe minrawfood-skeptiske kjæreste også gikk med på siden han elsker juice og smoothietil frokost
Blåbær er full avantioksidanter mens hempfrø er full avprotein og essensielle fettsyrer. Jeg har laget rawmarianasaus mange ganger før, men aldri med dadler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.