Salatost eller fetaost er også godt til. Jeg hadde egentlig tenkt å poste dette innlegget i morra, men da får dere kanskje ikke muligheten til å kjøpe det dere trenger for å lage denne herligheten til søndagsmiddagen, så da poster jeg den i nå istedet
Tiner på et blunk i mikro'en, og da går det fort å ha ekstra snadder ved siden av grillmaten)- Grillet vårløk (ha rett på grillen, og grill i 2-3 minutter mens du vender på det)- Potetsalat med salatost og soltørkede tomaterTotalt tok det meg i underkant av en halvtime fra jeg gikk i fryseren for å finne frem pølser og kyllingvinger til den stod på bordet. ) Potetsalat med salatost og soltørkede tomater (3 porsjoner)7-8 amandinepoteter (avhengig av størrelse)1 lite beger med apetina salatost med soltørkede tomater1 neve ruccola, grovhakketKvernet salt og pepper(1) Del potetene i terninger på ca. (3) Hell av vannet, skyll de i kaldt vann, og tilsett hele begeret med salatost og soltørkede tomater. (3) Hell av vannet, skyll de i kaldt vann, og tilsett hele begeret med salatost og soltørkede tomater
Skjær soltørkede tomater i tynne strimler og vend de og salatost inn sammen med grønnsakene. Skjær soltørkede tomater i tynne strimler og vend de og salatost inn sammen med grønnsakene
Smak mens du venter … mens vi ventet muncha vi blåmuggost, ridderost og salatost. Pop-up restauranter er et relativt nytt konsept som begynner å dukke opp oftere og oftere i hovedstaden
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.