Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
Paibunnen er sunn fordi den inneholder grovt mel og cottage cheese og bare litt fett. Da vi var i hammerfest i sommer ble vi servert en herlig kyllingpai av et vennepar
Kaken er mørk og saftig på smak. Du kan også bruke denne oppskriften til saftige gulerot cupcakes. . Nå som påsken er her liker jeg veldig godt å lage gulerotkake
En safitg gulrotkake slår alltid an i alle selskap og anledninger. Denne gulrotkaken er laget med både hvitt og brunt sukker sammen med revet kokos og nøtter
God kveld, håper det står bra til og at dere har hatt en fin uke så langt. I dag har det vært ganske grått og trist i Oslo, jeg synes det var så digg med de dagene solen skinte
Så lenge du bruker 1 kg mel til sammen, kan du bruke alt fra en pose grovbakst til hva annet du måtte ha av mel i skapet. 300 gram grov spelt(jeg bruker økologisk spesialkorn av spelt). 200 gram grov rug. 200 gram grov rug
Det beste er om du kun grovmikser slik at du ser små biter av gulrot og valnøtter. En nydelig rå og saftiggulrotkake med en deilig smak av gulrot, valnøtt og kokos
Sunnere gulrotkake med squash og havre – rund form 22 cm. 100 g lettkokte havregryn, males i blender eller kjøkkenaskin til grovt mel. 100 g lettkokte havregryn, males i blender eller kjøkkenaskin til grovt mel
Denne gangen er det havrerundstykker som gjelder og de ble så saftige og gode. Inspirasjon til denne oppskriften er hentet fra ganske tradisjonelle grunnoppskrifter til rundstykker, men jeg har byttet ut mye av det fine melet med grovere variant samt havregryn som ble malt til havremel
Jeg rasper gulrøttene på et grovt rivjern for å bevare saftigheten, rømme er også tilsatt for å gi det lille ekstra til kaken som du ikke finner andre steder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.