Tørr Cava, Prosecco eller Riesling. Hell over oljeblandingen. )(Alle ingrediensene kjøpte jeg på Meny)1/2 cantaloupemelon 100 gram serranoskinke (eller parmaskinke)1/2 pakke jordbær4 ferske fiken2 pakker salat (jeg brukte 1 pk. feld & radicchio og 1 pk. baby leaf mix)200 gram chévre (fransk geitost)3 ss gresskarkjerner/solsikkekjerner eller du kan bruke pinjekjerner2 ss god olivenolje1,5 ss balsamicoLitt pepperStart med å vaske salaten (hvis du ikke har kjøpt ferdig vasket)
Ved å lage noen smakfulle og spennende dipper, skjære opp friske grønnsaker, dyppe litt frukt i sjokolade og lage seg et stort fat som bugner av godsaker, ja da garanterer jeg at tennene løper i vann og smågodtet fort blir glemt
Dei er veldig kalorilette og passer like godt som dessert, snacks, mellommåltid, før/etter trening, som turmat eller berre når man har lyst på noke søtt&godt
Riondo Prosecco Spago Nero. Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪. Alexandre Bonnet Grand Réserve, Brut. Alle komponentene kan du forberede i god til før gjestene kommer og gjøre ferdig før den skal serveres
Den originale bellini er en miks av ferskenpure og prosecco. Melis, sikt i bærblandingen. Moset frukt er essensiellt i en Bellini, og det er også prosecco
Og heldigvis er den ikke så tradisjonsbunden som julemenyen er. Et bra og rimelig alternativ er Claude Cazals Blanc de Blancs Grand Cru Cuvée Vive, Extra Brut
En da fikk jeg spørsmål om å lage krokodille-tøfler. Og nå har jeg dilla. Filmene er dessverre på engelsk for dem som kanskje ikke er så stødig med dette
Dette er en ganske så tradisjonell meny, med kjente råvarer som man finner på 'nær-butikken'. Legg blandingen i små porsjonsformer, trykk det godt sammen og sett det i kjøleskapet
Denne blir fort veldig søt og denne benytter derfor mindre aperol og litt mer soda. Den normale Spritz lages med 3 deler prosecco, 2 deler aperol og med 1 dash soda. 10 cl prosecco (2 deler)5 cl aperol (1 del)2,5 cl soda (0,5 del)Hell over isbiter i et stort vinglass. 3 deler prosecco. 10 cl prosecco
En observant leser av bloggen min (Lena som har masse erfaring fra Milano) har kommentert at drinken oprinnelig er fra Veneto og at den heter Spritzer og er laget med hvitvin, ikke prosecco
Økologisk vin/prosecco/champagne. All parmesan er upasteurisert, og ellers kan man finne upasteurisert brie (brie de meaux) og camembert i større ostedisker, og noen steder finnes det også rømme fra Avdem
Legg noen flasker hvitvin og prosecco i kjøleskapet, du vet ikke om hun liker øl. Spinat, fordi du vil ikke ha grønt mellom tennene når du prater ergo går pesto også inn i denne kategorien
Livlig i stilen - en skikkelig god og vennlig prosecco med medium syre. Verrocchio ProseccoBrut. Prosecco er en italiensk musserende vin fra Veneto nord i Italia, som er rimelig og kvalitetsrik
En prosecco passet utmerket til skalldyr festen. Kraften kan du enten ha som en saus over sjømaten, eller du kan fryse den ned og bruke den i supper og diverse gryter utover høsten
Jeg og Katharina stoppet innom bolaget på vei hjem og köpte med oss hver sin flaske prosecco innan vi tok en stor glass/is på Stockholms beste StikkiNikki
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.