Søt barbequesaus med balsamico eddik. Mens de steker så skal risen kokes. Tillsett så risen og løken og stek denne under konstant omrøring til risen har “blåst” seg litt opp og så vidt har begynt å bli gylden
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Basmatiris er en den beste indiske risen som finnes, og den er ekstra langkornet. I India brukes ikke ris som erstatning for poteter, poteter blir sett på som en grønnsak og man spiser gjerne ris og poteter sammen
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Det er mange som dropper ris, fordi de vil leve på lavkarbo-kosthold
bland mel, smør, melis og salt i en bolle. Bland alle ingrediensene og etterhvert tilsett eggene. Når alt er ferdig blandet tar du og knar deigen 2 til 3 ganger med håndroten slik at den blir jevn
Noe av det jeg er aller mest glad i av mat som er rask å lage, er stekt ris. Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Jeg skal komme med en tilståelse. Grunnen til at hovedinnholdet på bloggen min er så enkelt å lage er rett og slett fordi jeg selv er for utålmodig på kjøkkenet
Ha i risen, rør litt rundt, legg på lokk og skru ned platen til laveste styrke. Når smøret er flytende har du i karri, persille, hvitløk og paprika og lar formen stå i ovnen til risen er ferdig kokt
Dette er en vanvittig smakfull basmatiris med indiske krydder. Den sterke gule fargen fra gurkemeie stråler opp enhver tallerken, mens krydderne kanel, nellikspirer, ingefær og kardemomme gir risen en varm og nydelig smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.