eks sukkererter, minimais, bambusskudd, brokoli, gulrøtter, paprika, eller det du liker)- Salt og pepper- Sursøt saus (Valgfritt)- Soyasaus og soyaolje (Valgfritt) Slik gjør du
Deilig «fersk» sjømat i mangel av fiskeforretninger i flere mils omkrets. hva med oppdrettsrekene. Og det er vel altfor optimistisk å tro at hun vil gjøre noe for å rette opp denne amerikanskfødte matsvindelen
Spiser du mye ubehandlet eller ”rå” frø, belgfrukter, nøtter, eller korn får du i deg store mengder fytinsyre som binder seg til viktige mineraler og kan forårsake mineralmangel
Ja, så hva skal man egentlig gjøre. Jeg har tatt mitt valg, hva sier du. Tingen med påskeegg er at de ikke er tilgjengelig året rundt, så det er litt spenning når man endelig får tak i de og kan kose seg godt med tusener på tusener av egg
Hvagjør vi. Lindsay DickersonBavianene som holder til rundt campen hadde bestemt seg for å bryte opp døren inn til kjøkkenet og spise alt de kom over, samt gjøre fra seg på alle mulige tenkelige steder
Så da får man ta det man har på frys og i kjøleskapet og lage noe ut av det. Når det nettopp har vært påske, ungene er hjemme fra skole og barnehage, mannen jobber så jeg er alene med 3 unger, frister det ikke så veldig å dra med seg alle tre på butikken og handle
Dekk med plastfolie, og la dem heve i 11/2 time125 g smør125 g sukker2ss malt kanel200 g rosiner bløtlagt i vann200 g skivede nøtter eller mandlerStrø mel på bakebordet, kjevle ut deigen til et rektangel på ca 30cm * 70cm
og for tida er det skvåsj. I dag laga eg denne retten som eg fann på AltGodt sin blogg om att. I staden for kylling brukte eg 550 g svinekjøtstrimlar som no er på coop-kupp til 30 kr
Dampen og varmen av varm te og vann er også beroligende for sår hals,. Dette er enkelt å lage, ingen koking, naturlig honning sirup, som kan være et middel for å berolige en sår hals eller hoste
Jo man forsøker seg på smalltalk. Men denne retten er en av de som man får servert på en liten tallerken sammen gjerne med litt oliven, litt lekker parmaskinke, noen artisjokker og andre italienske lekkerier
Jeg har i mange år hatt lyst til å bli flink til å lage vegetarburgere. Her har jeg brukt både linser og bønner, men dette kan byttes ut med hva du vil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.