En ting er ganske sikkert, hvis ikke det har fungert før, såkommer det ikke til å fungere igjen. Du tenker at det kanskje ikke betyr så mye om du tar heisen eller trappa, om du går deg en tur på kvelden, om du parkerer bilen et stykke fra inngangen eller om du reiser deg opp fra stolen noen ekstra ganger i løpet av dagen
så har me "juksa" litt. Altså. Ogsåså enkelt. Ta den så ut fra pannen og sett til side. Så har du kyllingen tilbake, rør inn mel og Cajun krydderblandingen og stek litt til
Det er ikke så viktig. Fordel paideigen jevnt utover frukten så den har ett ganske tett lokk. Det er mandag, det er tirsdag, det er onsdag, jeg vet ikke
Så denne gangen var det jeg som måtte lære av dem. Sushi viste seg å ikke være så vanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, det gikk ganske raskt unna
Er så artig å komme på noe nye smaker å prøve på. tilsatt mandler så blir det smakfulle småkaker,. bland inn smakskomponentene, rør inn eggeplommer og vann til en sammenhengende deig
Tenke seg til , at noe så enkelt kan bli så godt Aromatisk omelett6 egg1 ss hakket bladpersille6 basilikumblader, hakket2 mynteblader, hakket1 ss finklippet gressløk2 ss smør1 ss olivenoljeSalt og pepperVisp eggene lett sammen med 1 ss vann, litt salt og pepper
Ordet gløgg, kommer fra det svenske begrepet ”glödgat vin”. Gløgg er så lang fra noen ny oppfinnelse. Egentlig så viser det bare til tilvirkningsmåten ved å drukne en sukkerbit i konjakk som man så satte fyr på
Gillade ni den kalla såsen till fisken i skolan. Men nu gillar jag kall sås till fisk,. Gör så här. Ställ såsen kallt fram till servering 5 dl gräddfil
Den ser kanskje ikke så delikat ut, fordi den innheolder chiafrø. Jeg må blogge om denne forfriskende og sunne Pærekompotten som kan spises til alle måltider- smakfull og enkel å lage
Hvem bryr seg, egentlig. For innimellom er det en ting som er sikkert, det er kylling. Grytestekt kylling1 kg kylling4 ss olivenolje1 løk, hakket1 gulrot, hakket1 stilk stangselleri, hakket1 kvast rosmarinSalt og pepperSmørdampede gulrøtter til serveringDryss salt og pepper inni skroget på kyllingen, og bind den opp med hyssing
Så har jeg selv noen kommentarer til Cornelis Elander, og jeg ønsker også å understreke at jeg ikke ønsker å angripe treningsbloggeren, men heller stille noen spørsmål som jeg vet også flere lurer på
Tjo, det er jo sikker godt til vafler og sånt, tenker nok noen. Jeg tenker at jeg elsker Kefir, og at det kan brukes til så mye mer enn bare vafler og sveler
Veldig godt, og veldig enkelt. Til ein pose frosne jordbær bruker eg nesten 1/2 boks tyrkisk yoghurt. Hiv alt i ei kjøkkenmaskin og kjør på til blandinga er smooth
Så ergerlig, men når selskapet skal stå samme kveld, da er det ikke mange valg. De så ikke bra ut. HVORFOR MÅ JEG ALLTID LAGE DEM SAMTIDIG MED ANDRE TING
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.