Rustikk pizza og peanøttcookies
Trening, bodyfitness og fordommer.
Trening, bodyfitness og fordommer.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 20 min rask gange på mølla
  • 80 g fullkornsmel
  • 50 g speltmel
  • 40 g bakepro
  • 30 g fiberfin
  • 20 g kokosmel
  • 1/2 pose tørrgjær
  • en klype salt
  • Vann til myk deig
  • Klemmes utover et bakepapir og forstekes i 5-10 min på 200 grader mens fyllet lages. (Sett gjerne ovnen på samtidig som du setter inn bunnen, den skal bare bli varm og heve litt).
  • 50 g margarin (eller smør)
  • 20 g sukrin+ (eller annen søtning)
  • 10 g sukrinmelis
  • 2-3 dråper stevia vanilje
  • 1 eggehvitte
  • 24 g (2 tbls) peanøttpulver
  • 20 g kokosmel
  • 10 g bakepro (eller annen tørrvare)
  • en klype salt
  • Opphakket peanut butter cup sjokolade som fyll – eventuelt annen sukkerfri sjokolade
  • Rør margarin/smør og sukrin/søtning hvitt, ha i eggehvitte (skal ikke stivpiskes), deretter resten av ingrediensene.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.