Skjær cirka 6- 8 biter av kyllingen, og pass på at du får med deg rene stykker uten bein. 3-4 personer. 1 ts kylling- eller grønnsaksbuljong, velg økologisk. Olivenolje 3-4 personer. 1 ts kylling- eller grønnsaksbuljong, velg økologisk
La heve med undervarme til det er stort og fint, ca 1/2-1 time. Her kommer enda et deilig brød, denne gangen med havre som har fått ligge i bløt i noen timer før deigen settes
Rustikk pizza med grov bunn. Heisann, som sagt fortsatt på etterskudd dette er lørdagens dagbok, da var det veiedag og jeg hadde gått ned -0,3 kg til sammen ned -5,8 kg siden oppstart for tre mnd siden. Elt deigen godt sammen med en eltekrok i 8-10 min, til deigen er smidig og slipper bakeboller. 45-60 min
Vi holder i tillegg på å pusse opp et rom, som til nå har vært et slags "rote-rom" men som vi nå skal brukes til gjesterom da svigermor fra Brasil kommer på besøk i desember og blir i flere uker, da er alt på plass forhåpentligvis
Rustikke rundstykker som er allergivennlige. Rustikke rundstykker. Del deigen i 2-3 småbrød eller 8 rundstykker. Rundstykkene i 20-25 min og småbrødene i 30-35 min
) Det passet bra til en litt rustikk, "homey" rett. 4 kyllingfileter ( rundt 700-750g). Småkok videre til det nesten kokes inn (ca 5-10 min). Ha vann, smør og sukker i en liten kjele, og la dette koke i 3-4 min til blandingen blir noe redusert. 4 kyllingfileter ( rundt 700-750g)
Den er enkel å lage, men tar litt tid (40-45 minutter). Har kjøpt meg Familiekokeboka etter flere anbefalinger fra ei venninne, og i dag testet jeg ut en av oppskriftene
Jeg hadde testet ut denne oppskriften på en mer rustikk loff enn de jeg vanligvis lager, og da passet det godt å lage til kveldsmat for familien istedet for å gå ut i kulden
200 g nøtter1/2 pakke gjær6 dl vann1 1/2 ts salt1 ss flytende honning1 ts sesamolje12 dl hvetemel + 1-2 til utbakingHasselnøtter ristes i en tørr stekepanne, og gnis deretter mot hverandre i et håndkle for å fjerne skallet. Stekes på 225-250 grader i 15-20 min. 1-2 til utbaking
---------------------------------------------. 500 g kjøttdeig 2 ss smør eller olje til steking 1 stk løk - finhakket. 2 stk gulrot - små terninger 1⁄2 liten boks tomatpuré 1 boks hermetiske tomater. og stek i 30-40 minutter til osten er smeltet og toppen har fått en gyllen farge
Indrefilet bør ligge i marinade natten over. Enten en hjemmelaget marinade av olje, grillkrydder, peppermix, cayenne pepper, sitronpepper, hvitløkspulver og saften av en halv lime, eller bare en ferdiglaget grillolje
Bre over og ha på litt ost Stekes i ovnen til osten har smeltet - ca 10 minutter Server gjerne med litt salat til, evt brød for de som ikke ønsker lavkarbo
1dl fløte / 1 dl de nata 2ss smør / 2 cda de mantequilla 150g melkesjokolade / 150g de chocolate de leche 3,5dl rice crispies / 3,5dl de rice crispies 3ss ha-på / 3cda de dulce de leche. Deretter steker du den midt i ovnen i 17-20 minutter. Når sjokoladen har smeltet rører du inn de 2 ss med ha-på, eller du kan bruke dulce de leche om du foretrekker det. 1dl fløte / 1 dl de nata 2ss smør / 2 cda de mantequilla 150g melkesjokolade / 150g de chocolate de leche 3,5dl rice crispies / 3,5dl de rice crispies 3ss ha-på / 3cda de dulce de leche
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.