Har du det travelt. Da lager du denne gode suppen til middag. Det som tar litt tid er å skjære grønnsakene smått opp, men er dere flere om jobben går arbeidet som en lek
Forvarm stekeovnen til 90 grader. Kle et stekebrett med bakepapir. Friske bær 2,5 ferdig gele eller bringebær pulver ps pass på at det itte gelatin eller karmin og andre animalske
Vi lagde Russisk Borsj på hytta, litt enkel vri siden vi var på hyttetur. Det er godt med en klatt rømme eller kesam oppi om man har, eller en god brødskive med smør
Blinis med rømme, rødløk og russisk kaviar. Blinis er russiske pannekaker som er hevet på gjær. Russisk kaviar er den fantastiske rognen fra Stør i Svartehavet
Som mange andre har vi koldtbord til frokost og kvelds i juleuken. Da lager vi bl. a. rødbetesalat. Vanligvis lager vi en salat med vinaigrette som dressing, men i år valgte jeg en majones/rømme-basert versjon (og håper det ikke krasjer med potetsalaten vår som også er basert på det samme, oppskrift her, og der finner du også oppskrift på hjemmelaget majones)
har laga russiske wienerbrød. Tripp. og venninna hennar. Desse såg eg oppskrift på her. Dei likna veldig på svigermor si Walesskringle, men likevel var dei ikkje heilt det same
Ikke mye som skjer om dagen. Vi har vært borte nå hver helg og nå skal vi være hjemme til helgen. Etter en regnfull og storfull helg, kom det en stille og fin dag hvor man kunne gå med lettere sko og kåpe uten å fryse
Jeg elsker rødbeter. Dette er en helt enkel, men veldig god salat, som like gjerne kan nytes som den er (gjerne med litt godt brød til) eller som tilbehør til annen mat
Posted by torill. Tweet. Dette er en «verdensberømt» suppe som brukes mye i Øst-Europa. Hovedingrediensen er rødbeter, men de andre ingrediensene kan variere
'SOL' betyr på russisk SALT, så suppen må inneholde noe salt, noe syrlig og litt proteiner. SOLYANKA en tykk, krydret og syrlig suppe, som er vanlig i Russland og andre stater i det tidligere Sovjetunionen, samt i Tyskland
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.