Nemlig,svensk løyrom, russiskeblinismed en tsjekkisk øl. Blinismedlaks. Så er det bare å servere omgående sammen med rømme, løyrom eller hva du nå vil bruke, løk og sitron
Blinis passer ypperlig som enten som en lett servering eller som brunsj-rett. Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat
Legg på en liten bit røkt laks, topp med rømmeklatt og hakket rødløk eller sort kaviar. Alt blandes sammen med litt kesam blandet med litt lettrømme eller yoghurt naturell, smakes til med salt og pepper
D veldig greit med alt i en form. skrell potetene og kok dem møre/ eller bruk gårsdagens middag. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Dagen etter fikk jeg derfor nydelig ovnsbakt laksmed currysaus. no – fin kilde til matinspo med fisk. Her om dagen sa jeg «blææ, vil ikke ha laks» i en skikkelig barnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisk til middag
Laks stekt i stekeovn, sammen med grønnsaker er en enkel, god rett, som kan varieres med. Stek grønnsakene (unntatt tomatene) i en varm stekepanne med litt olje noen minutter
Blinis er russiske pannekaker som i Russland har blitt ensbetydende med tilbehør til russisk kaviar. Prøv med ørret- ellerlakserogn i stedet, så vil det se mye bedre og friskere ut
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.