For noen uker siden gjorde idErik og jeg en filmjobb på Universitetet i Nordland. Mens vi pauset i kantina kom en gammel skolevenninne bort og så liksomstrengt på meg
Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
I fjor ble softisen “of the table” da min melkeproteinintoleranse ble påvist. Går du på lavkarbo og tåler melkeprodukter kan du bytte melken i oppskriften ut med fløte og maisstivelsen med eggeplommer
Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Er den hard, spe på med litt bløt/flytende kokosmelk og rør inn / visp lett for å gjøre den mykere, men pass på at den ikke blir for tynn, rør ut alle klumper
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
Jeg går for tiden på knekkebrødkuren til Dr. ( ikke det at jeg er sykelig overvektig, men jeg liker at folk vet hva de snakker om) Han har laaaang erfaring i å hjelpe folk ned i vekt, og rådene hans er basert på internasjonale retningslinjer
Mange lurer på hvordan de kan lage proteinrundstykker uten både gluten og melk. Jeg har eksperimentert litt, og har kommet fram til en alternativ oppskrift, rik på proteiner, fiber, smak og næring, men helt fri for både gluten og melk
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Denne dressingen er så og si helt lik på smak som dressingen du kjøper i butikken,. Sett stavmikseren oppi og hell rapsoljen sakte over, den skal ligge som et lag på toppen av de andre ingrediensene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.