Glutenfrie rundstykkermedcottagecheeseog havregryn. mat denne på sunne rundstykker,Fra Pia Skevik`s MatvrakbloggenRundstykkene ble gode, og de dufter fantastisk
Men til ogmed jeg i fornektelse innser at jeg ikke kan ha et kostholdt kun basert på is. Blandet alt sammen i en bolle med en mixmaster sammen med vann til en noe klissete konsistens
De er deilige med pålegg, til suppe eller bare å spise slik de er. Disse cottagecheese rundstykkene er kanskje noe av det jeg lager mest av, og triumferer på toppen av favorittlista
Dette blir saftige rundstykker som både smaker og dufter godt. Bland det grove melet og nesten alt hvetemelet sammen med salt, raspede gulrøtter ogcottagecheese i bakebollen
Pensle med egg og dryss på valmuefrø. Hiv i litt og litt og se hvor fast deigen blir). Sett bollene i langpannen (eller den runde formen) dekket med bakepapir
Dekk bollen med et klede og la den stå på et lunt sted i ca. Blandingen av smør, melk ogcottagecheese gir et utrolig saftig resultat og disse bollene holder seg like gode og saftige i flere dager etterpå
Pensle med egg og dryss på valmuefrø. Hiv i litt og litt og se hvor fast deigen blir). Sett bollene i langpannen (eller den runde formen) dekket med bakepapir
Saftige kjempegode rundstykker, cottagecheese er faktisk fint å bruke i bakst. Når deigen er ferdig hevet knar du den lett sammen på bakebordet, skjærer små emner som du triller til rundstykker
Putt jordbær, sukrin og agavesirup i en blender og kjør den til en fin saus. CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner). 10 store Jordbær1 boks CottageCheese2 spiseskjeer sukrin1 spiseskje agavesirup (kan sløyfes, såfall bruk dobbelt så mye sukrin). ) CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.