Lever du på et litt stramt budsjett, er også dette en rett du kommer veldig langt med. Her er oppskriften på en veldig enkel, men verdens beste kjøttsuppe
Blogg. )) Siden det er lørdag tenkte vi å komme med noen tips til hjemmelaget lørdags kos. Våknet opp idag til en nydelig sommerdag, akkurat nå er det 40 grader på terassen - i solen, så orker ikke gå ut der. Ønsker dere en nydelig lørdag 04. 21 i Blogg
Lag gjerne dobbel porsjon og inviter takknemlige gjester eller varm opp og nyt på en hektisk mandag. Etter flere timer ute på tur er det ekstra deilig å komme inn til varm suppe
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Så kom jeg over en film på facebook som viste en ny variant, nemlig frog pumps. Jeg har full forståelse for at noen ser på meg å tenker "hva i huleste er det hu der driver med
Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Renskjær kotelettene for ben og fett. Skrell og skjær gulrøtter, kålrot og persillerot i terninger. La kjøtt, gulrøtter, kålrot og persillerot trekke ca
Vi har vært på tur i strålende sol i dag på Norefjell, og nå blir det straks vafler. Dette er siste retten med muskatgresskar på en stund, jeg lover, men dere må love meg å prøve en av de
Ha på lokk og la det koke opp, før du setter ned varmen. Varm en stor kjele på medium varme med oljen. Denne suppen består hovedsakelig av bygg, sjampinjong og squash
salt og pepper. Del opp bacon, gulrot, potet og purreløk. Form små boller som legges en og en i gryta. La suppen fortsette å trekke til bollene, potet og gulrot er kokt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.