Rullekake var den første kaken jeg noensinne bakte på egenhånd, da var jeg ikke så gamle jenta. Og jeg elsket rullekake, det var så enkelt og så utrolig godt, fylt med bringebærsyltetøy og rullet i sukker
Jeg følte at jeg måtte finne en ekstra god en siden dette var første gang jeg bakte til nyejobben, og denne oppskriften her, med tre forskjellige typer sjokolade og pynt på toppen virket lovende
Oppskrift. Rullekake eller Swiss-rull som min mor gjerne kaller det, er en lettvint å grei kake å lage i en fei dersom uventede gjester melder sin ankomst
Rullekake er lett å lage, og den kan varierers i det uendelige. Rullekakeskive. Rullekake er fin og fryse, men holder seg også godt oppbevart i tett boks i køleskapet
Denne oppskriften fant jeg på matprat. Min kollega Trond snakket så varmt om barndommens nostalgi rundt rullekake med bringebær, så da ble jeg inspirert til å bake dette
I Aftenposten Junior denne uken hadde jeg en oppskrift på rullekake uten gluten og melk. Den inneholder også noe mindre sukker enn vanlig rullekake da den er rullet i mandel mel i stedet for sukker
Oppskriften til denne finner du her. I helgen lagde jeg en rullekake med blåbær og hvit sjokoladekrem, og denne kaken har jeg lagd på samme måte som MangoRull med hvit sjokoladekrem
vell, du begynner vell å bli utålmodig, så her er oppskriften. dette er kaken for deg som plutselig får besøk og ikke har en eneste sukkerbit en gang å servere til kaffen
RULLEKAKE. 4 egg. 120 gr. sukker. hv. mel. 1/4 ts. bakepulver. 2,5 dl syltetøy. Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk eggedosis og rør så forsiktig inn mel og bakepulver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.