Velger du å bruke kjøttdeig og ikke karbonadedeig i hjemmelagde karbonader, så er det helt greit. Det er egentlig veldig enkelt, og du kan tilsette akkurat det du ønsker i karbonadedeigen
Ha godt med mel på benken og bruk en slikkepott for å få deigen ut av bollen, dryss litt mer mel oppå og form brødet så det passer i en brødform, du trenger ikke kna deigen
Juster med mer mel til du får en blank og elastisk deig. En slik bløtlegging av korn, kjerner og frø gjør de seige, slik at de binder seg bedre i deigen
Rugspirer ser ikke så veldig delikate ut der de vokser på seg lange, hårete røtter, men de er enkle å spire og jeg syns ikke dere skal skremmes av det litt underlige utseende
Da er det helt greit med en enkel, god gammel gjenganger til middag, som er rask og enkel og lage. Nyt gjerne denne enkle hyttemiddagen, med ett godt glass vin ♪♫
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
Enda en brødoppskrift fra meg, og det er vel fordi det spises mer brød enn kaker her i huset. o)Dette er også en oppskrift på brød som påbegynnes den ene dagen og fortsettes den neste, en metode som gir veldig saftige og holdbare brød
De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
Ferskt brød med godt smør og pålegg er beint ut fantastisk. Pensles med litt olje på toppen. Og etter hvert som steketiden nærmer seg slutten, stiger forventningene til det neste måltidet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.