Luftige rosinboller. 17. 04. 2015 kl. 23. 43 i. Søt gjærbakst. Ingen kommentarer. En av fordelene med å jobbe på et senter som ikkje åpner før klokka ti, er man kan rekke mye før jobb
La meg gi deg en god start på ny uke med denne herlige oppskriften på Grove rosinboller. Dette er rosinboller som inneholder noe grovt, sammalt hvetemel, som gjør dem litt mer mettende og litt sunnere enn vanlige rosinboller
Siden jeg atter en gang har gått inn for å slanke meg (og denne gangen skal jeg lykkes) og vi hadde lyst på noe søtt idag bestemte vi oss for å prøve oss på noen grove rosinboller
Heisann. Jeg må bare dele disse gode og veganske bollene med dere. Det var ikke planlagt at de skulle være veganske, men nå som jeg har roet ned på smør og melk på grunn av høyt kolesterol ble det bare slik – og det er jo absolutt ikke feil
Ingredienser. 1/2 pakke tørr gjær2 dl økologisk melk eller ekstra lett melk (lunken)5 ss Softsoya (smeltet)4 ss økologisk sukker5-6 dl sammalt speltøkologiske rosinerStekes i stekeovn
Nystekte rosinboller er akkurat det man trenger i dette fine, kalde vinterværet. Jeg bruker deigen til Verdens beste boller for å lage Verdens beste rosinboller - helt fantastisk myke og luftige
Når julen nærmer seg er det tid for å bake julebrød, det er tradisjon og det er et koselig arbeid. Det lukter så innmari godt når man jobber med søt gjærbakst, både under tilberedningen og under stekingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.