Luftige rosinboller. 17. 04. 2015 kl. 23. 43 i. Søt gjærbakst. Ingen kommentarer. En av fordelene med å jobbe på et senter som ikkje åpner før klokka ti, er man kan rekke mye før jobb
Siden jeg atter en gang har gått inn for å slanke meg (og denne gangen skal jeg lykkes) og vi hadde lyst på noe søtt idag bestemte vi oss for å prøve oss på noen grove rosinboller
Heisann. Jeg må bare dele disse gode og veganske bollene med dere. Det var ikke planlagt at de skulle være veganske, men nå som jeg har roet ned på smør og melk på grunn av høyt kolesterol ble det bare slik – og det er jo absolutt ikke feil
Hello. Nå sitter jeg å spiser frokost + blogge samtidig. Multitasking. ) Hadde eksamen i går som gikk veldig bra så starten på eksamenperioden er jeg veldig fornøyd med
Jeg elsker gjærbakst, men magen min liker ikke for mye gluten. Ved å tilsette eddik eller sitron og så langtidsheve deigen, brytes fytinsyren i melet ned, næringsstoffene gjøres lettere tilgjengelig og i tillegg blir glutenet lettere fordøyelig
Heisann. -)Da er jeg her igjen etter en fantastisk uke i Tenerife sammen med familien min. -) skal si det var godt med en ukes pause fra vinteren, godt å komme bort litt fra alt
Rosinboller er min favoritt blandt gjærbakst. De er så enkle men likevel så fantstisk gode, og de må være med rosiner for min del, de med sjokolade blir liksom ikke det samme
På bursdagen til mormor i fjor røpet jeg oppskriften til mormors boller. De er berømte over store deler av Grenland og etter mine 11 år i Oslo har de spredt seg rundt Nordberg-området og etterhvert til mer urbane strøk som Grünerløkka og Briskeby
Disse helt enkle bollene er luftige og gode. Jeg bakte dem til babyshoweret til Andrea, siden hun ikke liker verken kaker eller muffins måtte jeg jo lage noe annet til henne slik at hun fikk noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.