4. mai 2013 braker det igjen løs for Norges største vegetararrangement – Oslo Vegetarfestival. I denne anledning har Dyrerettighetsaktivisten intervjuet Heidi Røneid (t
En god stund etter at vi var hjemme fra en av festivalene begynte vi å snakke om hvor bra det hadde vært om vi hadde hatt noe lignende i Norge, et sted hvor vi kunne møte andre likesinnede, spise supergod mat og fylle kjøleskapet med smakfulle produkter
Bedre veggisburger skal du lete lenge etter. Jeg må alltid en tur innom Mono hver gang jeg er i Oslo. De lager en fantastisk god veggisburger av linser og valnøtter, servert med friske grønnsaker, urtepesto, vegansk aioli, ovnsbakte poteter og sprøstekt løk
Jeg stakk innom de forskjellige stedene og kjøpte en liten yogurtis med sjokoladesmak, så jeg kommer i hovedsak til å bedømme ut ifra hvordan de smaker
Da er det bedre å sitte på en real irsk pub, med en skikkelig Irish Stew med en perfekt tappet Guinnes til, mens irsk musikk spilles live fra de indre gemakker hvor irer bosatt i Norge øver
Den heter Asian Food Market og selger varer fra hele Asia. eks lage en thairett fra Terje Ommundsens bok, "Thaimani" trenger du varer fra denne butikken
Ina fra matbloggsentralen gjør seg lar til å kokkelere. Her var det boder hvor vi kunne smake på forskjellige retter fra blant annet Oro, Lille B og Hanami og som betalingsmiddel måtte vi bruke noe de kalte riksdaler, poletter hvor en riksdaler tilsvarte 10 kroner
For min del blir det lite tid på kjøkkenet dei kommande dagane, eg skal nemlig tilbringe helga mi i Oslo med gode venninner - noke eg ser veldig fram til
Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt. Nå er det endelig litt varmere her i Oslo – 3 C i dag, og det har snødd masse
♥ Jeg har her brukt det engelske vaniljekrempulveret av merket Bird's som også fås kjøpt i enkelte velassorterte matbutikker i Norge, men det går like godt å bruke en norsk variant (for eksempel 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia). ♥ Jeg har her brukt det engelske vaniljekrempulveret av merket Bird's som også fås kjøpt i enkelte velassorterte matbutikker i Norge, men det går like godt å bruke en norsk variant (for eksempel 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia). 3 ss av pulveret som heter Kakefyll med vaniljesmak (uten koking) fra Freia)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.