Denne gangen kommer jeg med en oppskriftpå en god klassiker, hjemmesnekkra burger ala meg. Mål opp alt av ingreidenser og plasser det foran deg på benken
Steketidenvil avhenge av tykkelsen påburgerene. Da turte jeg å prøve meg på en ordentligtreningsøkt - Markløft - Gående utfall - Push ups - Landmines - Roing Jeg svettet umenneskelige mye og kjente at det var ikkelike mye futt i kroppen som normalt
Vegansk burgerpå stekt sopp, kidneybønner og potet, mmmm. Jeg synes poteten er helt fantastisk (dags dato er potetfondanten en av mine mest leste oppskrift), og fordi potetkakene jeg laget tidligere ble så utrolig vellykket, valgte jeg å bruke litt av det samme prinsippeti denne burgeren
Som med alle veggisburgere, er det smart å la dem steke en god stund før man forsøker seg på en snuoperasjon, da de raskt faller sammen om de ikke har dannet god stekeskorpe først
Littfrisk oregano og proteinchips som pynt påbildene, men spis dem gjerne påvanlig måte med hamburgerbrød, hjemmelaget dressing, salat, ketchup og diverse som seg hør og bør når man spiser en burger
Lag runde, store burgere og brun dem på høy varme på hver sinside, i en stekepanne. Vi droppet poteter ved siden av, men det hadde vel ikke akkurat spilt noen særlig stor rolle påkalorifronten uansett, med tanke på at vi hadde både briochebrød og masse ost på
Sorte sesamfrø til å ha på toppen. Burgere og Veggisboller. Hei. Burgere. Helgen nærmer seg og jeg håper å friste dere med en knallgod burger laget av bokhvete
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.