( Dette er lettere å få til om du stryker litt av melblandingen på ett skjærebrett og legger massen opp ned og så drar av bakepapiret og stryker mel over delighten og kniven før du begynner å dele den opp )
Jippi , jeg kan lage TurkishDelight. 6) Hell så den varme blandingen opp i en liten langpanne / form kledd med bakepapir. 9) Ta formen ut av kjøleskapet og løft delighten over på ett skjærebrett. 11) Dypp en skarp stor kniv i melblandingen og del delighten i fine firkanter. 13) Legg delighten lagvis i en plastboks med bakepapir / matpapir og godt med mel mellom lagene. 14) Sett på lokket og sett delighten i kjøleskapet 24 timer
Spray med formfett og dryss melis på et bord/kjøkkenbenk. Kaken er dekket med rosa fondant og er pyntet med en bord av hvit royal icing nederst og fondantbokstaver med glitter
Spicy, rosa tunfisksalat. saft av 1/2 sitron. 1 vårløk saft av 1/2 sitron. Tunfisk er sunt og proteinrikt, dessuten er tunfisk på boks rask og lett mat å lage til
Etter noen forsøk med å prøver makroner. Så har jeg endelig funnet den letteste oppskriften. Syns ikke de oppskriftene som har sukkerlake i oppskriften var så lette
Oppskriften. - Stiv pisk 4 eggehviter- Dryss 250 g sukker - Dryss 1 ts vaniljesukker- Pisk videre til det er veldig stivt- 1 ts bringebær eddik- Tilsett noen dråper konditorfarge til ønsket fargeTa det oppe en sprøytepose og sprøyt det på ett brett med bakepapir
) Nemlig disse rosa muffinskakene. Av en eller annen grunn våknet jeg særs tidlig idag – dvs. 05. 20. Har seminar på tirsdager klokken 8, og pleier å måtte stresse avgårde uten å rekke hverken det ene eller det andre…
Jeg lagde disse av ferdigkjøpt sukkerpasta som jeg farget svakt rosa. Her kommer trinn for trinn beskrivelse av hvordan man enkelt kan lage fine roser til å pynte kaker med
Og selvfølgelig måtte vi ha rosa krem på. I dag skulle Tilde i bursdag til bestevenninnen sin, og siden vi var oppe før fuglene, så bakte vi sjokoladekake før jeg skulle på jobb
Hi everyone, Today I made this pretty meringues roses, and posted it on instagram, so many ask for the recipe so I thought I do another blog-post today just for You that asked
Jeg har farget sukkerpastaen rosa, og pyntet med roser som jeg laget med FI moulds. På toppen har jeg også dekorert med royal icing, og lagt på en stor rose som jeg laget med en FI mould
Det er imidlertid første gang jeg har prøvd meg på rose swirls på annet enn cupcakes, og jeg måtte derfor lage kremen to ganger for å få rett konsistens til å sprøyte på kaken med
Oktober måned er den måned som vi setter litt ekstra fokus på Rosa sløyfe aksjon. Jeg håper mange av dere støtter den rosa sløyfe aksjonen ved å donere penger , eller ved å kjøpe en fin rosa sløyfe som støtter en så viktig sak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.