Smak til med salt og pepper. 1. Sil sjyen og tilsett soyasaus og rødvin. 2. Kok opp sjyen, rør ut maizena i litt kaldt vann og spe til du får en passe tykk saus
Rypemiddag er like nydelig om du velger å helsteke den eller om du kun velger rypebryst i panne. Ta rypene ut av kjøleskapet og legg dem på en fjøl med brystet opp
Hell sausen på varme tallerkner og anrett rypebrystenemed persillepoteter og brekkbønner. La kniven følge benet slik at du får med deg alt det fine kjøttet
Rypebrystene krydres med salt og hvit pepper og brunes i panne. Start så med posteien. Sausen lager du ved å frese grønnsakene, som er kuttet i små terninger, sammen med krydder i en passe gryte
Ikke noe er så godt som mørt, rosastekt, smakfullt andebryst. Servert med rykende varme fløtegratinerte poteter, knasende asparges, søte løk og en nydelig sjysaus, som har lagd seg helt selv
Lammestek med kantarell- og potetgrateng medsjysaus. Årsaken er vel nettopp på grunn av all den fantastiske maten som lages og spises, samt kvalitetstid tilbringes sammen med familie, venner og dem man er glad i
Rypebrystmed fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré. Rypebryst. Lammelår av villsaulam med bakt portebellosopp, persillerotpuré, potetmos og rømmesaus
Sil av grønsakene og server hjemmelagede karbonader med søtpotetmos, grønnsaker og sjysaus. Mens potetene koker, blander du karbonadedeig med pepper og steker i meierismør på middels høy varme
Rypebrystmed fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré. Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus
Legg potetbåtene i en langpanne sammen med sitronbåtene, rødløk og laurbær. Sjysaus. Vend inn krydderblandingen i langpannen med poteter, sitron og løk slik at alt blir godt blandet
Bland marinaden og ha den i en dyp tallerken sammen med brystfiletene. Kok nypotetene med skallet på. Del soppen i båter og rist den i panne med litt salt, pepper og rosmarin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.