For sikkerhetsskyld fikk jeg min bedre halvdel til å kvalitetssikre den hjemmelagde rømmen. Kjør cashewnøttene til en helt jevn puré med enten en stavmikser eller en foodprocessor
Til kaken. Til kremen. Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Mens kyllingen freser i pannen har du tid til å skjære opp grønnsakene. Legg en tortillaslefse i den rene stekepannen og følg på med kylling, litt revet hvitost, avokado og vårløk
Bland alle ingrediensene unntatt smeltet smør til en jevn røre. Klikk her for å bestille. Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud
Til slutt strør du over revet ost, også her i mengde etter behov, men personlig liker jeg mye ost. Ha tomat, chili, rødløk, hvitløk og koriander i en foodprosessor eller lignende, og kjør det til finkuttet på langsom fart
Jeg synes ofte det er ålreit å ha en liten skål frisk dressing som tilbehørtil middagen og denne er min “go to” oppskrift om jeg skal lage den med rømme eller yoghurt
Bland sammen purre, paprika og bacon til en salat. Stek på potetene på 200 grader i 1 time, før varmen reduseres til 150 grader og potetene stekes i ytterligere 30 min
Hvis ikke, bland sammen alle ingrediensene til en smidig deig. La den heve til dobbel størrelse. Legg på så et lag med ost og til sist legger du over nachochips
Sett potetene til kok. Bland godt å sett kjølig frem til servering. Makrell er den beste fisken jeg vet om, aller best liker jeg den stekt med crispy skinn servert med kokte poteter, rømme og agurksalat
Disse kakene som ser ut som kaker og som smaker som kaker skal ligger nok mitt hjerte nærmest, derfor elsker jeg mai og tenkte å dele noen av mine kakefavoritter som passer til denne måneden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.