Nå er jeg iallefall godt i gang medTacomiddag, lagde krydderet i går, ogsalsaog Wraps i dag. Våknet i dag med feber, hodepine og helt tett i hals og nese
Smak ev til med mer krydder, salt og pepper. Stek kjøttdeig medtacokrydder. Start med å lage deigen. Smør over halvparten av tomatsausen, dryss over tacokjøttdeigen, løk, paprika, tomater,bacon, tacoshell i biter og til slutt den revede osten
(Neste gang skal vi prøve å lage den på pizzastein på grillen, så blir bunnen sprø og god). Igår fikk jeg så lyst på pizza, men kjente at jeg hadde lyst til å prøve noe vi vanligvis ikke lager
Hjemmelaget salsa bør derfor definitivt byttes ut medsalsaglasset som så mange av oss putter i handlevognen til fredagstacoen Bort med ferdigmat, konserveringsmidler og e-stoffer
Så er det fredag ogtaco igjen. Salsa. 1 rødløk1 fedd hvitløk2 ss olivenolje1/2 rød paprikanoen tomater1 tomatboks2 ts tomatpurè(valgfritt)chilikryddersalt peppersaften av 1/2 limeSkjær løk og hvitløk i små biterFres det i olivenolje på ganske høy varme i et par minutterHa i kuttet paprika, fres videre i noen sekunderHa i kuttet tomat og tomatboksLa det koke i et par minutterSmak til med chilikrydder, salt og pepperTil slutt ha i limesaftDet går an å ta alt i en stavmikser hvis man liker en jevn salsa, men da er det lurt å vente til den er avkjølt
Tilsett olivenolje til du får passe konsistens og smak til med limesaft, salt, pepper og koriander. Det siste året har vi i tillegg til å lage guacamolen selv også laget salsa
Ha gjerne på oliven og pepperoni. 3 ss olje kokes med. Fyll pizzaenog stek på midterste rille i ca 225 gr i 20 minutter. Alt smøres i tykt lag utover deigen, riv så ca 400 g ched-darost og strø utover pizzaen. 3 ss olje kokes med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.