Hello India, ligger inne i Okpo. Middagen her på Hello India, var fantastisk, Jeg bestilte meg Special Punjabi Tikka, fantastisk godt, og meget eksotisk servert
Varmende, spennende med østens mystikk. Langtidsstekt mat er sååå godt og praktisk. Du bruker bare litt tid på forberedelsene og så fort du setter formen i ovnen har du et par timer fri til å gjøre akkurat det du vil
Dessverre har mange fjernet disse fra kostholdet, fordi de inneholder karbohydrater, men merk deg. Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjon i kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg i linser og bønner
Derfor tok Amund sammen med noen utvalgte IPA, ferden til Huk på Bygdøy, for å snakke og smake India Pale Ale i denne andre episoden av » Amund smaker Øl »
Full av herlige smaker og farger, lettlaget, sunn og næringsrik. Perfekt vintermat. Porsjonen er nok til to sultne voksne, med en god lunsjporsjon til dagen etterpå
Oppskriften er opprinnelig fra Niru Kumra, jeg har endret litt på den, men ikke mye. Tandoori mat er således egentlig mat, som er stekt i leirovn, den er mest brukt i India
Svart pepper antas å stamme fraIndia og er svært populær i Kina. Rør ut maisenna i litt av kjøttkraften/vann (jeg brukte vann og ett beger kjøttfond fra Knorr) og tilsett kjøttkraft og soyasaus
naan brød er indisk og kommer opprinnelig franord-india. de fra butikken har ikke sprø skorpe, ikke like luftig som hjemmelaget og ikke minst så er de super seige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.