Risottomedsopp og bacon. /skrevet i samarbeid med Atkins Norge/. Kutt bacon, løk og sopp i terninger. I dag kan man med denne sykdommen spise som alle andre, men konsekvensen er at man må sette insulinsprøyter i magen
). Vi spiste mye god mat, og i dag har jeg lagd en risottomedsoppbuljongen vi lagde der som base. Denne ble så brukt som base i risottoen jeg lagde til middag i dag
Bland soppen inn i risottoen og server med sprøstekt bacon og revet parmesan. Mens risen koker stek sopp i båter i smør, krydre med salt, pepper og frisk
Kantarellen har kommet i butikken (og skogen) og det passer perfekt til en sopprisotto. Vi hadde også sprøstekt litt Belotta skinke som vi hadde sammen medsoppen
risottoris. Rør inn parmesan, og smak til med salt og pepper. Det er en god idé å legge av litt champignon etter at den er stekt, så kan den brukes til pynt over den ferdige risottoen
(Dette kan du ha i røren). ). Ikke bare har sopp svært varierende smak og konsistens etter hvilken type sopp du bruker, man kan også fylle dem med all slags herligheter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.