Dette er første gang jeg tester ut funksjonen kombidamp, på den nye komfyren min. Litt annerledes enn 'vanlige' dampovner, så det er lite med oppskrifter å finneforeløpig
Kamskjell serveres, som regel stekt eller rå, men i dag prøver jeg å dampsteke dem ikombidamp. Ferske kamskjell er bestandig best, men jeg brukte frosne som jeg tintei kjøleskapet natten over
Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt tilmiddag resten av året også. Med sukker, kanel og et smørøye på toppen og servert med et stort glass rød saft til, smaker grøtmiddagendeilig
Jeg tilbereder retten med funksjonen kombidamp, som er perfekt tilfisk og skalldyr. Passer til rask middag på travle dager, men kan også serveres til de mest kresne gjester
Sponset innleggisamarbeid med Acreto AB / CROCK-POT. Koke grøt i Crock-Pot, jada. Veldig bra egentlig ❤ Crock-Pot kjelen har varmeelementer rundt sidene, ikkei bunn så grøten svir seg ikke
Risengrynsgrøt eller risgrøt er vel noe de fleste kan lage, men å lage risgrøt der man ikke behøver å "passe gryten" hele tiden for at grøten ikke skal sette seg i bunnen, kan gjøres på en enkel måte
Endeligfikk jeg laget en skikkelig god risengrynsgrøt, som slår den vanlige med kumelk. ) mange ganger, og da med havremelk, rismelk, soyamelk og mandelmelk
Ha ivaniljesukker og spe risengrynsgrøten med melk. Hva er vel julen uten grøt, selv om jeg personlig har litt problemer med melk og ris, så er dette et must i julen
Her er oppskriften på risengrynsgrøten som min mor pleide å lage med jul. - Litt salt has itil slutt. Ønsker du at grøten skal være søtere, ha ilitt sukker også
Jeg stekte ribba på kombidamp funksjonen. Jeg har AEG SteamCrisp stekeovn, les bruksanvisningen på din ovn, da det sikkert er stor variasjoner på de forskjellige merkene
Nå skal jeg skrive om en av mine beste opplevelser ikombidampen, nemlig lammelår. Nå har jeg laget mye lammelår tidligerei stekeovn, langtidsstekt og marinert – men ingen av delene er i nærheten av denne opplevelsen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.