Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt til middag resten av året også. Med sukker, kanel og et smørøye på toppen og servert med et stort glass rød saft til, smaker grøtmiddagen deilig
Sponset innlegg i samarbeid med Acreto AB / CROCK-POT. Koke grøt i Crock-Pot, jada. det går bra det. Veldig bra egentlig ❤ Crock-Pot kjelen har varmeelementer rundt sidene, ikke i bunn så grøten svir seg ikke
Risengrynsgrøt eller risgrøt er vel noe de fleste kan lage, men å lage risgrøt der man ikke behøver å "passe gryten" hele tiden for at grøten ikke skal sette seg i bunnen, kan gjøres på en enkel måte
Endelig fikk jeg laget en skikkelig god risengrynsgrøt, som slår den vanlige med kumelk. Tror jeg da. Siden jeg har måttet holde meg unna kumelk det siste 1,5 året, har jeg prøvd meg på alternativer til risengrynsgrøt (som jeg elsker
/inneholder sponsorlink. Hei og god mandag. Nå som jula nærmer seg med stormskritt, så synes jeg det passer fint med grøt på kjøttfri mandag – det hører liksom jula til
Når du har rester av risengrynsgrøt bør du lage disse deilige rislappene til kaffen. Du kan servere bare syltetøy til dem eller som her, krem og bringebærsaus/rød saus
25. 12. 2016. Hei,. Jeg stikker innom bloggen denne første juledagen med en selvkomponert Gløggkake. Kaken er en saftig kake som lages med brunt farin, 3 pakker gløggmix og selvfølgelig masse gløgg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.