Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt i frysedisken eller ferskvaredisken
Retten er fargerik og frisk, og full av gode thai-smaker. Stek på medium varme, under omrøring, til væsken er fordampet, og til ananasen begynner å bli brun i kantene, ca
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Den sterke gule fargen fra gurkemeie stråler opp enhver tallerken, mens krydderne kanel, nellikspirer, ingefær og kardemomme gir risen en varm og nydelig smak
Denne retten må være en av de enkleste som finnes og blir til ut ifra hva du har i kjøleskapet. Mest tradisjonelt er kanskje kylling, skinke og/eller reker
Hei og god morgen, håper det står bra til og at dere har hatt en fin helg så langt. Gikk meg en lang tur i går, og var så heldig å få se Lotus blomsten blomstre, det skjer bare noen få dager i året
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.