Denne sorbet’en er frisk og kan enten serveres som dessert, mellomrett eller venterett. Ha så i glukosen og rør godt, dette gjør at sorbeten blir seig og ikke kornete
Hvem hadde trodd at gulrøtter og aprikos sammen blir en utmerket sorbét. Det er ikke så lett å finne ferske aprikoser, men denne oppskriften tok utgangspunkt i bruk av tørkede aprikoser
Det tok meg tilbake til Paris og en dessert med markjordbær og ferskost sorbet. Derfor kommer det en oppskrift på ferskost sorbet men vi må vente på markjordbærene litt til…
Du trenger ikke ha ismaskin for å lage en god sorbet, blender fungerer ypperlig. Det er ikke mye som er bedre enn en god sorbet på varme solfylte dager
Studmat - Oppskrifter på god, rask og billig mat. Studentmat.
Dette er en sorbet jeg aldri har testet ut før, så nå var det på tide. Det som er fint med denne er at den ikke er så veldig søt,så den går til søte desserter
Jeg elsker sorbet, det er sommerlig, kjølig og silkemykt på tungen. I bruksanvisning heftet som følget med iskremmaskinen sto det oppskrift på sorbet, og jeg ble overrasket over at det skulle så få ingredienser til
50 g mandelmel24 g kokosmel18 g glutenmel (IKKE glutenfritt mel)20 g hakkede valnøtter120 g smeltet meierismør1/2 dl sukrin- Bland paibunnen i en bolle og trykk ut i paiformen- Hakk rabarbra i biter og strø med sukrin og splenda- Legg rabarbra i paiformen og strø med jordbærbiter- Stekes på 200°C i 13-15 minutter(Denne oppskriften kan like gjerne brukes som smuldrepai, men trekk 20g smeltet smør fra oppskriften og hell det over paien før den settes i ovnen)English470 g rhubarb100 g strawberries1 dl erythritol1 dl (5 g) splendaCrust. 50 g almond flour24 g coco flour18 g gluten flour (NOT gluten free flour)20 g chopped walnuts120 g melted butter1/2 dl erythritol- Mix the crust in a bowl and press it out in a pie dish- Chop rhubarb in pieces and sprinkle with erythritol and splenda- Put rhubarb in the pie dish and sprinkle with strawberry pieces- Put in oven at 200°C for 13-15 minutes(This recipe might as well be used for crumble pie, but subtract 20g melted butter from the recipe and pour it onto the pie before you put it into the oven)Source
God, frisk dessertJordbærsorbet1/2 liter vann4 ss sukker2 dl mosede jordbærSaft fra 1/2 sitron1 eggehvite3 ss sukkerKok vann og sukker. Banan/ lime sorbet2 dl vann100 g sukker2 bananerSaft fra 2 limeKok vann og sukker, avkjøles litt før du tilsetter mosede bananer og limesaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.