Når du lager lys kraft, skal kjøtt og bein rett i gryten, til brun kraft brunes kjøtt/bein først,. Europeisk kraft på tradisjonelle oppskrifter har synergisk umami, og lages av protein fra fugl, fisk, grønnsaker, eller kjøtt
Salt lakris, mørk kvalitetsjokolade og melkesjokolade med karamellsmak. Tidligere hadde også Valrhona en variant, men eg e usikker på om de har karamellsmak enda
Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
Mens denne avkjøles, så pisker du sammen romtemperert smør og melis til en luftig oglys masse. For deg som liker høye, mørke, saftige, mektige kaker, så kan du trygt lese videre
Smør, melis og vaniljesukker blandes til det blir lystog luftig. Den er passe søt, veldig luftig, smelter i munnen og har en skikkelig god sjokoladesmak pga melkesjokoladen den inneholder
Myk, saftig, tung og full av sjokolade. Med andre ord kan du som væske i denne oppskriften benytte det du har av kulturmelk/rømme/kremfløte i hus… Det som er viktig er at du har en noe ‘fet’ væske, altså ikke lettmelk
Desserter, kaker, is, konfekter og lignande er nesten alltid best når det er sjokoladesmak - eg er spesielt glad i mørk sjokolade og har derfor laga mørk sjokoladepudding
Brun kjøttet i en panne med smør og ha over i en gryte, gjerne i jern, som tåler å stå i ovnen. Slik gjør du detDel kjøtt i biter og ha i en form med laurbærblad og timian
600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger. 800 g potet , i terninger. 200 g kålrot , i terninger. 200 g gulrot , i terninger. 100 g sellerirot , i terninger. 1⁄2 stk purre , i skiver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.