3/4 fulle
muffinsformer. Stekes i vanlig stekeovn 195 grader eller varmluftsovn 175 grader til de er gyldne og gjennomstekte. Ca 15 minutter Avkjøl på rist og pynt med mørk og lys sjokoladeglasur.
- Ha kjøtt/bein i en gryte, fyll opp med kaldt vann og kok sakte opp. Når du lager lys kjøttkraft, skal kjøtt og bein rett i gryten, til brun kraft brunes kjøtt/bein først
I en annen skål blander du resten av melken med den mørke sjokoladen. Personlig synes jeg de lyse smaker best, men jeg har med oppskrift på begge deler - så kan du velge selv
Nå for tiden er kraftbasert mat umoderne og i ferd med å forsvinne fra norske menyer til fordel for fettbasert eller karbohydrat rik kost, og i form av buljongpulver og posemat fra Knorr og Toro
Min favoritt av lysesjokoladesmørkremer, den samme som jeg benyttet denne gangen, finner du her. eks kan du erstatte halvparten av kakao’en i din mørke sjokoladekake med hvetemel, eller bytt ut den mørke sjokoladen med melkesjokolade
Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
Mens denne avkjøles, så pisker du sammen romtemperert smør og melis til en luftig oglys masse. En så stor sjokoladekake må tempereres for at den skal smake best med tanke på saftighet, mykhet og smak
Mørkesjokolademuffinsmed peanøttglasur -. Juster mengden kakao etter kor mørke du vil ha dei. Dei er veldig kalorilette og passer like godt som dessert, snacks, mellommåltid, før/etter trening, som turmat eller berre når man har lyst på noke søtt&godt
En klassisk lyssjokoladesmørkrem må være noe av det jeg lager aller mest på kjøkkenet mitt. Avkjøl til romtemperatur før du tilsetter sjokoladen i smørkremen
pisk sammen egg,sukker, olje og kulturmelk med en stålvisp. Herlige muffins fylt med sjokoladebiter. sikt sammen mel, bakepulver og kakao og bland sammen med det våte
Gjerne med en gang og uten for mye dikkdakk. Myk, saftig, tung og full av sjokolade. Med andre ord kan du som væske i denne oppskriften benytte det du har av kulturmelk/rømme/kremfløte i hus… Det som er viktig er at du har en noe ‘fet’ væske, altså ikke lettmelk
Sikt i det tørre og bland sammen med en slikkepott, ikke rør mere enn nødvendig. Dette er nesten mere dessert enn muffins, myke, lekre og vidunderlig gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.