Nanbrød er et populært brød til sterke retter ogspisesiIran, Afganistanogsentralasia. smeltet smørfingersaltBlant først alt det tørre i en bolle, tilsett melk ogyoghurt kna det sammen
trill de som boller å trykk/kjevle de ovale og flate. Deilige myke nanbrød. D det finnes vell knapt bedre tilbehørtil feks gryterett, supper eller lasagnen
De ble kjempegode, og var ikkevanskeligere å lage enn en pizzabunn. Og det skal jeg fortsette med. Men akkurat indisk kan jeg ha, for da kan jeg døyve litt med nanbrød
Jeg husker mellomste storebror hadde snakket om disse smakfulle kryddrede brødene (dette var før det ble vanligidagligvarebutikkene) og en dag hadde ham med seg hjem
Oppskriftogbilder. knipe salt. 2 kopper mel (bruk spelt om du vil ha de sunnere)1 ts tørrgjærknipe salt1 ts sukker 2 ts olivenoljevanntil du får en jevn masse. la deigen heve i 30 min, del opp i 3 emner som du kjevler ut til en liten rund pannekake. La nanbrødene heve i 30 mintillag små fordypningeri brødene og hell overlittolivenolje, maldon salt, tørket mynte og sesamfrø. stekes på 220 midti ovnen ca 15 min. Gjesteblogger Jan Are Sandmel Strømnes 2 kopper mel. 2 ts olivenolje. 220 midti ovnen ca. 15 minOppskriftogbilder
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Vispiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten
En morsom vri på rekerog pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seigeoglite gode
Legg opp maten på nanbrødet ved å ta en rikelig mengde rømme i bunnen og en god porsjon kjøtt. Svinejøttet er langtidsmarinertikoriander, lime, hvitløk, chili, ingefærogspisskummin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.