Denne oppskriften på rekecocktail er fra boken "Heston Blumenthal at home". Rekecocktail er en kjempegod forrett som du enkelt kan lage selv og server gjestene dine
Rekecocktail – en gammel klassiker som alltid kan hentes frem igjen. 4 ss creme fraiche. Rekecocktail 200 gram pillede reker (ikke ferdig pillede…). 4 ss creme fraiche
Bland sammen med creme fraiche, litt hakket dill og 1/2 ss limesaft. 3 dl creme fraiche. Rens rekene på vanlig måte og legg dem lagvis i en skål eller et glass
Far lagde bestandig rekecocktail og stekte kalkun på nyttårsaften. Rekecocktailen inneholdt stort sett reker, salat og flaskevarianten av Thousand Island
Hell marinaden fra tomatene i sausen og rør det godt sammen. 1 1/2 ss revet pepperrot eller 5 cm fra tube (mengde her er en smakssak). 1 1/2 ss revet pepperrot eller 5 cm fra tube (mengde her er en smakssak)
Framgangsmåte. Og logisk nok tenkte jeg på, hvor har det blitt av rekecocktailen og hvorfor smaker skagenrøre så dårlig når man kjøper den ferdig laget
I motsetning til det kreolske kjøkkenet som utviklet seg på de store plantasjene i sørstatene i USA, stammer cajun-kjøkkenet fra de fattige områdene i Louisiana
En herlig miks av folk og kulturer og mattradisjoner samlet seg i Louisiana i USA og har siden 1700-tallet smeltet sammen under Cajun-navnet innen språk, musikk og ikke minst på matfronten
Kreolsk mat er sammensatt av amerikansk, afrikansk, spansk og fransk mattradisjoner og er mat som ble laget av den fattige delen av befolkningen i Louisiana, og de bruke de råvarene de hadde og gjerne rester, de brukter også masse forskjellige krydder, er det rart jeg elsker denne maten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.