Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Under hviletiden sauterer du raskt frisk fersken, rødløk og dadler i stekefettet
Andebryst er mørt, saftig, smakfullt og godt og passer til alle mulige spesielle anledninger, f. Den gjør ikke noe usømmelig, den søker ikke sitt eget, blir ikke oppbrakt og gjemmer ikke på det onde
Begynn med å rute skinnet på andebrystetog stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Kutt av de stygge endene på aspargesbønnene og forvell de i et par minutter i kokende vann for så å legge de i iskaldt vannbad
Andebryst med plommesaus, persillerotpure, bakte beter og dulcitatomater. Gårdsand er en produsent i Vestfold som setter sin ære i å lage meget gode råvarer, og har vunnet flere priser i NM i kjøttprodukter
Ingredienser til andebryst med bakt sjalottløk og sjysaus ✿ -og grønne asparges. Servert med rykende varme fløtegratinerte poteter, knasende asparges, søte løk og en nydelig sjysaus, som har lagd seg helt selv
Steker sesampoteter ogandebryst ♥. And og appelsin er en klassisk smakskombinasjon, and er ganske fet og kraftig og passer godt med syrligheten fra appelsiner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.