Ingridienser til saltlakeSALTLAKE TIL LAMMERULL. SALTLAKE TIL LAMMERULL. Den kunsten skal vi ikke la forsvinne, når vi nærmer oss julen med stormskritt er det tiden for å hente fram gamle kunster
♦ Til slutt har du oppi løk/purreløk skjært i skiver og dei rensede rekene (eg rensa reker sjølv, reker i lake eller kokt scampi tilsettes på samme måte)
Saltlake er et fint hjelpemiddel for å unngå at vi mister mye kjøttsaft ved tining. Saltlake kan også brukes for å smaksette kjøtt, og det er hyppig brukt i sousvide matlaging
- 6 toppede ss reker (jeg brukte fra lake). Denne serverte jeg som en del av en tre-retters jeg serverte til mine faste stamgjester/prøvekaniner sist fredag, og denne falt virkelig i smak
uten lake). 290 gr (175 gr uten lake). Ovnsristede spicy kikerter er supersunt og supergodt. Dette er en perfekt snack for de som er opptatt av helsen, samtidig som det er en frekk hjemmelaget snack for matnerder
Hell over den varme laken. La det stå til laken blir kald. Legg de kalde bærene + litt lake og ostekremen lagvis opp i glass, begynn med bær så krem så bær igjen
Bland sammen rømme, majones, sylteagurk, purre, sukker, salt, lake og pepper. 2 kilo poteter4 syrlige epler1 purre i tynne ringer2 bokser lettrømme2 poser majonesen real neve sylteagurk2 dl sylteagurk-lake2 ss sukker1 ss maldonsaltkvernet pepperPoteter skrelles og deles i biter og kokes i lettsaltet vann til de er møre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.