1. Stek kjøttskivene på sterk varme til de slipper pannen (prøv deg frem). Snu dem og stek ferdig.
2. Imens koker du potetene, og lar kålen putre i olivenolje, og smør de siste minuttene.
3. Kok opp litt kalvekraft, rør inn sæterrøme og krydre etter egen smak, litt knust enerbær for eksempel. Noen dråper portvin går også bra. Legg tilslutt opp som på bildet.
Posted by Torill Anita. Tweet. Flowersprout eller rosettkål er en forholdsvis ny grønnsak. Den er en krysning mellom rosenkål og grønnkål som det har tatt 15 år å utvikle
Reinsdyrmedaljong, gjerne med bindestrek dersom det er trangt om plassen når skrevet i ett ord. Kjøttet var absolutt mørt nok, og med masse god reinsdyrsmak
Deretter gis medaljongene noen få minutters hvile før de serveres. Stek den i olje, eller i en blanding av olje og smør, sammen med sjalottløk og persille
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.