Simon Hopkinson har en fast matspalte i tidsskriftet Intelligent Life som utgis hvert kvartal. For noen numre siden hadde han en sak om majones og noen avleggere av den klassiske sausen
Simon Hopkinson har en fast matspalte i tidsskriftet Intelligent Life som utgis hvert kvartal. For noen numre siden hadde han en sak om majones og noen avleggere av den klassiske sausen
De siste dagene har fargene nesten forsvunnet i høstens grå regntunghet. På min vandring gjennom Oslos gater, i tidlig høstskumring på vei hjem fra jobb, har senhøstens fargeløshet satt sitt preg på byen
Tror faktisk det er bivirkningene av medisinen som gjør at jeg våkner på natten. Er ikke så tett i nesen mere og slipper å våkne av at jeg ikke får puste
I dag er det den første mai, og jeg har tatt turen til Lillehammer for å besøke min mor. Her har jeg hatt en ganske rolig dag, uten annet på programmet enn å gå tur i det litt kjølige vårværet
Jeg nyter fortsatt ferien og er alldeles ikke klar for jobb førstkommende mandag. Denne uka har vi likevel begynt å trene sånn noenlunde i rutine igjen og det kjennes bra
Som vanlig kommer det hauger med mimresider på slutten av året. Det kan virke irriterende, men om en ser på året som har vært, kan det brukes til fornuft når en ser etter forbedringspotensialene sine
På forelesningene er det gode diskusjoner og refleksjoner rundt emnet for forelesningen. Refleksjoner på en skalkefest Skalk’fester kan være veldig så trivelige, Man slapper av etter
Jeg lar meg aldri slutte å imponeres over disse flotte ungdommene som har opplevd dette marerittet, og som greier å framstå med den styrke og de refleksjoner som de gjør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.