Husker du følelsen av første feriedag. Du tusler inn på hotellet, pakker opp og oppdage at du har glemt lappen din med alle stedene du hadde notert at du skulle på(research er en viktig del av reisen), så da gjør du dette
Ha kokende melk over havregrynene og la dem svelle litt,ha smøret i samtidig så det smelter. Ha en deig i en brødform, trill pølser av de to andre, og del ene pølsen i biterStrø kornblanding på bordet og rull den siste deigen godt i det
“Melk” av eget ønske, jeg varierer mellom mandel, soya, ris, havre og kokosmelk. Jeg bruker en stavblender men det er også fullt mulig å bruke en vannlig blender evt foodprocessor til å blende med
Eg har delt mange nye, spennande oppskrifter på sunnere julesnop og julekaker sida desember måned starta, men for å ikkje glømme mine tidligere oppskrifter så ville eg samle noken av dei i eit eget innlegg
Ta stekepannen av varmen, og tilsett müsli eller kornblanding og bær. La dette stå kaldt en halv til en time, før du har det ut av formen (og deler opp)
Ikke en liten panne, slik jeg gjorde først, for da koker sukkerblandingen kanskje over og så brenner du deg kanskje når du skal redde pannen, tørke av komfyren eller helle karamellen oppi en større panne
Ta formen ut av fryseren, hell i smeltet sjokolade og smør ut i kantene. Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen
Plutselig ble selv de enkleste retter litt mer avansert å slå sammen. På et tidspunkt vil du se at blandingen vil begynner å endre form, bli mer kompakt og atskilt fra sidene og bunnen av kaserollen
Jeg tok med meg min gode kamerat Jan Villard, som også er Trøffelhelt av hele sitt hjerte. Idet vi parkerte bilen, kjente vi røyken av mesquite-pellets pirre neseborene
Først ut er en enkel linsesuppe som smaker deilig av karri, chili og koriander. I mellomtiden skyller du linsene under kaldt vann og lar de renne av seg i dørslaget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.