Man forbinder gjerne høsten med fårikål og grønnsakssupper. Kjør så suppen glatt med en stavmikser. Tilslutt tilsetter du Créme fraiche og smak til med salt
Jeg har lenge gått og hatt lyst på gulrotsuppe og etter noen søk på nettet ble jeg enig med meg selv om å lage en kremet gulrotsuppemed kokosmelk og karri
Det er ikke lenge siden jeg delte en oppskrift på gulrotsuppe, og nå kommer en fornyet versjon. Om du følger meg på snap så fikk du kanskje med deg at jeg lagde dagens oppskrift direkte på snapchat forrige uke
*Om du vil lage denne lavkarbo, og ikke bryr deg så mye om “raw”, så kan du bytte agave/lønnesirup med walden farms sukkerfrie pannekake- eller sjokoladesirup
- Før servering toppet jeg kaken med revet, raw sjokolade og jordbær. Denne konfektkaken er et bevis på at raw kaker er enkle å smelle sammen også når man ikke har planlagt kaken i forveien i form av å bløtlegge nøtter
Sist mandag var jeg på rawfood-workshopmed “Raw Food Academy” på Helt Rå i Sandvika. Bildet ble tatt med iPhone, og ble derfor litt misvisende, men det er virkelig bedre enn ingenting tenker nå jeg
Den gir den en liten dose vitaminer, mineraler og antioksidanter så nyt med god samvitttighet . Jeg er egentlig ikke så fan av råe kaker, men denne smakte fantastisk og er syyykt mektig
Høst = suppesesong, så nå er det bare å tenne stearinlysene, høre på vinden og regnet som pisker mot ruta og nyte en stor skål med fyldig og varmende gulrotsuppe
Dette er kanskje ikke helt i tråd medraw food-filosofien, men om du vil piffe opp kaken litt, kan du bløtlegge rosinene i litt rom (gjerne Captain Morgan siden den smaker vanilje) før du strør de over kaken
I dag prøvde jeg meg på å lage en raw food kake med krem. jeg vet at splenda ikke er helt anbefalt innenfor rawfood religionen, men jeg fikk ikke tak i sukrin og har ikke fått pakken fra iherb ennå, så jeg måtte godta dette denne gangen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.