indrefilet av svinSalt - pepperSmør/olje til stekingRatatouille. Å helsteke svinefilet er en grei måte å tilberede middagen på og sammen med gode grønnsaker blir det en velsmakende og "lettvint" rett
Men retten kan utmerket godt spises uten skinke også – som en ren vegetarrett. For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker
Den ovnsbakte varianten av Ratatouille gjør at grønnsakene holder bedre på teksturen og smakene. Ovnsbakt Ratatoille er nydelig tilbehør til alle typer grillet/stekt kjøtt
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Grønnsaker. Grønnsaker og poteter klare til steking. Grønnsaker. Skinkestek med smak av Middelhavet. Provencekrydder er en klassisk fransk krydderblanding som brukes til både fisk- og kjøttretter
Posted by Torill Anita. Tweet. Dette er en nydelig og smakfull lammegryte som er enkel å lage. Du kan du bruke det kjøttet du vil, lammelår eller lammebog for eksempel
Det ble litt av hvert godt – løkbåter, bifftomat, sjampignon og paprika. Fylte, ovnsbakte grønnsaker. Altså ganske likt peanøttkaramellene, men med proteinpulver ble de plutselig lakrisaktige i smaken – fortsatt veldig gode da
Ovnsbakte grønnsaker er noe av det beste jeg vet og noe som det går mye av her i huset. La potetbåtene få litt ferie og prøv deg heller på andre ovnsbakte grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.