Men det er greit med iltt andre varianter innimellom også, som stekt kyllinglår medfrisk salat & fetaost ~ fiskekaker medfrisk salat & kvitløksdressing ~ omelett med grønnsaker
Da derimot blir løpet feiret med kake og is som er fast tradisjon. Det vil si jeg skal løpe et løp i dag og da har jeg ikke tenkt til å spise så mye mer før etter det
Dagens middagstips er en gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker. Vil du ha kjøtt til er det lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt
Personlig liker jeg best å kombinere retten medfullkornsris som tilbehør, men nudler funker også. Det er ikke tvil om at de fleste av oss studenter lever med litt mindre kroner i lomma enn hva resten av Norges befolkning har, og det er heller ikke tvil om at det er kjipt å bruke de usle kronene man disponerer på å handle matvarer
Det som er så genialt med denne er at du kan lage selve suppen klar dagen før, så er det bare å legge fiskestykkene i når du skal varme den, før servering, dagen derpå
Men jeg er blitt veldig bevisst på innholdsfortegnelsen på matvarer jeg kjøper, og synes det er interessant å sammenligne med tanke på sukkerinnhold, saltinnhold, karbohydrater, hvilken olje som er brukt, tilsetningsstoffer etc
Her går tiden sakte, som det ofte gjør når man venter på å bli helt frisk. Sykehusoppholdet til lille M ble litt lengre enn først antatt, men nå er det heldigvis over og formen er stigende
Press et hvitløkfedd og bre med en kniv eller lignende hvitløk over osten og gjerne et dryss tørket persille før du setter den i ovnen til osten er crispy
) - Server med kokt ris, bearnaisesaus og en frisk salat. (Selv om krydderet heter ''kebab-krydder'' blir det en helt annen smak sammen med creme fraiche og sitronsaft
Smak til med soya- og fiskesaus og pepper. Ha i risenog la det steke til det er gyllent. Hei og god morgen, håper det står bra til og at dere har hatt en fin helg så langt
Høst = grøttid for meg, og selv om vi har hatt en fantastisk deilig høst frem til nå, og rene juli-temperaturer de siste dagene, har jeg funnet frem Grøtboka mi
Skrell søtpoteten og del den opp i kubber på størrelse med en terning. /skrevet i samarbeid med Findus/ Jeg driver fremdeles å eksprimenterer med Lettpanert Torsk fra Findus
Legg så kyllingfiletene i spinatkremen og server med kokt ris. Smak til med salt og pepper. Her er oppskift på en enkel, god og sunn middag som passer både til hverdags og når du har middagsgjester
Smak til med salt og pepper. Fres dei i ei panne med litt olje. Salt og pepper. (Har du større bitar med poteter og laks må du sjølvsagt koka litt lengre)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.