Tilsett melk og crème fraîche under omrøring og gi det et raskt oppkok. Kjøpte noen store og fine reker, men gryten kan lages uten rekerogså -og du kan selvsagt bytte ut torskenmed annen hvit og/eller rød fiskefilet
Det som er så genialt med denne er at du kan lage selve suppen klar dagen før, så er det bare å legge fiskestykkene i når du skal varme den, før servering, dagen derpå
Men denne gang var det torskefilet jeg hadde tatt opp av frysen, så da måtte det bli fiskesuppe. I dag har jeg lyst å dele oppskrift på en fiskesuppe som jeg laget her om dagen
Jeg pleier å smake til suppen med litt salt og pepper allerede før jeg har fisken i. Fjern skinn og bein fra fisken om nødvendig, skjær den opp i passe store stykker og strø over litt salt
Jeg har aldri laget bacalao før, men jeg vet likevel at det opprinnelig skal være utvannet klippfisk i den, men tenkte likevel å gi denne enkle ograske oppskriften en sjanse
Jeg starter altså denne bloggenmed en fiskesuppe. Jeg har laget veldig mange fiskesupper i mitt liv. Fristende grønnfarge som lyste sunnhet, med deilige stykker av fisk, rekerog grønnsaker
Moses sammen med litt smør og pepper med stavmikser. Hell det over torskenog la den trekke i ca. Smelt smør, tilsett soyasaus, tomat, sjalottløk, gressløk ogreker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.