Mat er en lidenskap. For min del blir det også en god måte å koble av fra en travel hverdag på. I dag ble jeg inspirert av Kristine Weber sin muffinsoppskrift
Reinsdyrstek er noe av det mest eksotiske norske maten jeg kan servere mine gjester. Jeg som er nabo til Trollheimen, er så heldig å få kjøpt smakfullt, kortreist kjøtt fra min lokale reineier på Nerskogen
Sett den klar ved siden av komfyren – denne skal du avkjøle tomatene i. Ta av skallet med fingrene. Finn frem en bolle, som igjen rommer minst 3 liter, og fyll den med iskaldt vann
Nå er nettene lange og kulda har satt inn…………gløgg kan kanskje hjelpe med å varme. Hvis du prøver å lage din egen gløgg blir det aldri det samme å kjøpe ferdig gløgg på flaske
Kok gjerne ut pannen med litt vann for hver gang som skal bli litt av kraften. Når kjøttet klart så kan du gjerne blanke løken litt, den skal for øvrig skjæres i store båter sammen med sjampinjongen
5. Stek deretter laksen med sitronpepper, presset sitron, salt og sweet chillisaus. (Laksen steker jeg 2 minutter med «kjøttsiden» ned, for deretter å snu den å steke den i 7 minutter med lokk
Den var milevis fra den som er tilpasset norske ganer skal jeg si deg. Hei. Har du hatt en fin dag. Idag står Indisk/pakistansk-inspirert mat på menyen på “Restaurant Liller”
-) Vi skal i alle fall hive innpå av denne i morgen - og som jeg gleder meg. Skal du feire bursdag, delta på basar, ha en sommerfest eller har du rett og slett bare lyst på noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.