Har du rabarbra. Kjenner du noen som har rabarbra. Eller vet du om et sted du kan rappe rabarbra. Da må du bake denne myke, saftige og super vaniljete rabarbrakaken
Hei. I dag har jeg vært et sted jeg aldri har vært før - hos en kiropraktor. Jeg tenker så og si alltid at "det går over av seg selv", men i dag måtte jeg prøve å være litt fornuftig
Mandelsmøret gjør at denne kaken får en fantastisk konsistens, og blir saftig og god. Denne kaken holder seg fersk og god lenge, og er også fin å fryse
Nå er den første rabarbraen kommet i hagen og butikken. Ingenting er som sesongvarer. Mat og smaker som hører hjemme i årstider, som man kan drømme om og lengte etter resten av året
Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
Årets første rababra er sur men god allikevel. Jeg gav ungene i dag noe jeg selv har sterke bardomsminner fra, nemlig rabarbra og en kopp med sukker å dyppe i
En nydelig og saftig rabarbrakake som var perfekt søndagsdessert med hjemmelaget vaniljeiskrem til. 125 g smør125 g sukker2 egg125 g hvetemel1 ts bakepulver2 ss kaldt vann4 rabarbrastilkersukker, kanel og hakkede mandlerPisk smør og sukker hvitt og kremet
Enkel rabarbrakake. Denne oppskriften er til 20 cm form. Til en langpanne gang oppskriften med 3. eller 4. Lag gjerne en stor porsjon, jobben er den samme og kaken egner seg
Rabarbrakake. Denne oppskriften er til 24 cm form. Til langpanne, gang oppskriften med 2. eller 3. Lag gjerne en stor porsjon, jobben er den samme og kaken egner seg
Vi som er glad i å lage mat ,fryder oss nå over rabarbrasesongen som er over oss i fullt monn. Jeg vil gjerne dele en oppskrift som jeg er blitt veldig glad i, og som alltid har vært en favoritt hos gjestene mine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.