De siste dagene har jeg ikke hatt tid til å legge ut nye oppskrifter på bloggen, fordi jeg har vært travelt opptatt med å arrangere lillesøsteren min sitt bursdagsbesøk og bake denne rosa bursdagskaken til henne
smak til med urtesalt, pepper, corianderpulver, chili, paprikapulver og evt. Du kan selvsagt gjøre den mild om du vil, smak til med krydder du selv liker
Tilsett dette så i bollen med smør og melis. Etter noen forsøk med å prøver makroner. Visp eggehviten til den skummer, tilsett så sukker og pisk til det blir marengs (stivt
Da må du bake denne myke, saftige og super vaniljete rabarbrakaken. Og hvis svaret på alle spørsmålene ovenfor er nei, kan du bytte ut rabarbra med eple
Så greia med disse er at man lager en mandelbunn, som man dekker bunnen av muffinsformer (silkonformer) med, steker bunnen, avkjøler bunnen, og velger et fyll som man fyller opp resten av formen med, avkjøler i fryseren slik at man kan poppe de ut, og vips så har man en porsjonskake med et is-aktig fyll
Begynn med å ha sukker,salt og vaniljesukker i en stekepanne. Er du kanskje lei julegodteri nå, eller er du som meg og kan fint spise litt til så kommer det her ett lite tips hva du kan bruke overlevende valnøtter fra julens feiring til, og i tillegg får du noe godt å by på i romjulen
Og nå som det er deilig, frisk rabarbra til salgs i butikkene (noen er også så heldige at de har det i hagen), er det på tide med en frisk rabarbrakake
I går var Sophia med meg på kjøkkenet, og hun ville at vi skulle lage en rosa prinsessekake. Jeg har laget en fløyelsmyk kake med søt vaniljesmak, ogmed kremostfrosting som fyll
Min favoritt maskin ogmed min favoritt farge rosa som er supervakkert på alle kjøkken. Det er jo perfekt å gi bort til de som er rammet og til de familiemedlemmene som kunne trenge litt oppmuntring i tunge dager
Stikk stavene med rabarbra ned i røren og fordel de jevnt utover. Piske egg og sukker til eggedosis. La den stå i noen minutter, og server kaken lun med ostekremen som tilbehør eller avkjøl kaken og smør ostekremen på toppen
Lag kuler med to spiseskjeer og sett marengsene på stekebrettet. Ha eggehviter og en klype salt i en stor skinnende ren bolle og visp til du kan forme myke topper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.