Det er tid for jakt igjen, og i den anledning kommer oppskriften på røykt hjorehjerte. Du kan også bruke hjerte av storfe eller svin, til og med elg, avhengig av hva du får tak i
Innmat, blod og fett kom til nytte. Vi slakter ikke hjemme på gårdene lenger, og vi bruker ikke de ulumske delene på dyret som nesten vekker avsky i våre dager
Renskjær svinefiletenog brun den raskt i en stekepanne på begge sider. Smaksrik, enkel og god middag. Skjær svinefileten i skiver og legg skivene over grønnsakene ved servering
Det finnes utallige alternativer man kan servere til frokost, lunsj og kveldsmat. I Norge spiser mange babyer mye grøt, og så går de over til å spise mye brød
Krydre svinefiletenog stek den i stekepannen slik at du får lukket kjøttet. I et av programmene i serien Hellstrøm rydder opp hjemme, så vi at han brukte pærer sammen med rotgrønnsakene, og det måtte vi prøve ut
Helstekt svinefiletog blåmuggsky. Salt og pepper. Server grønnsakene med svinefiletog blåmuggsky, det er superrask og veldig god middag for både hverdag og helg
salt og pepper. Bland honning, olje, femkrydder og litt salt og pepper til en marinade. Kutt svinekjøttet i lange, brede strimler og vend i honningmarinaden
Det er lørdag og dette sto på menyen i kveld. Start med å marinere svinefilet. -) Ingenting er så avslappende å sitte seg rundt middagsbordet med kjæresten og nyte et deilig mat og drikke
Svinefilet er deilig og magert kjøtt som passer godt til marinering. Her blir det en herlig kombinasjon av sennep og honning, men prøv også en chilibasert saus
Skjær vekk fett og sener fra utsiden av svinefileten. Ønsker du litt tilbehør til denne kan vi anbefale for eksempel potetpuré med timian og hvitløk , Potetbåter eller Rösti-poteter
Svinefilèt er deilig mørt og super enkelt å lage. Kombinasjonen jeg i dag viser med soltørket tomater og spekeskinke passer perfekt til svinekjøtt som har litt sødmepreg over seg
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Svinefiletog eple passer godt sammen, her har jeg også brukt masse gode rotfrukter og eplesider. Dette er skikkelig gjestemat, og det er gjestemat som er aldeles nydelig og som nesten lager seg selv, her kan mye gjøres på forhånd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.