Etter mange dager med sykdom og motgang så skal jeg endelig bevege kroppen litt. Laksmedpastasalat og sennepsdressing 2016-02-18 11. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 laksefileter 80 g fullkornspasta 1 frossenpose med blomkål og brokkoli 3-4 ss fetaost-terninger 4 ss gresk yoghurt 2 ts søtsterk sennep en klype salt og pepper. Fremgangsmåte Legg laksefiletene i ovnen med litt salt og pepper over og bak i ovnen på 180 grader i 15-17 min. Kok pasta som anvist på pakken og hiv oppi de frosne grønnsakene når det er 3-4 minutter igjen av tiden, servér med fetaost over. 4 laksefileter. 80 g fullkornspasta 1 frossenpose med blomkål og brokkoli 3-4 ss fetaost-terninger 4 ss gresk yoghurt 2 ts søtsterk sennep en klype salt og pepper
…Pastasalatmedlaks, eple og chévre…. Klem sitronsaft over laksen og ha på salt og kvitløkspepper. Del opp ønska mengde med chévre i biter og fordel den på salaten
Jeg starter med den første dagen når jeg får en haug medlaksefileter som skal røykes. Det er ikke til meg alt sammen, jeg har avtale med en som kjøper av meg, og selger videre til sine kunder
Strø et jevnt lag med sukker på begge filetene. Det finnes flere måter å lage røykelaks på. Til slutt strør du et tynt lag med grovsalt på filetene slik at det dekker helt
Kutt mozarella i terninger og flak opp laksenmed fingrene og ha over. Ofte når jeg vet at jeg er alene til lunsj/middag stikker jeg på butikken for å kjøpe varmrøt pepperlaks
Rett før eggerøren er ferdig legger du tynne skiver røyktlaks sammen med eggerøren. Server eggerøre medrøykelaks sammen med grovbrød, majones og salatblader
Dagen etter fikk jeg derfor nydelig ovnsbakt laksmed currysaus. no – fin kilde til matinspo med fisk. Her om dagen sa jeg «blææ, vil ikke ha laks» i en skikkelig barnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisk til middag
Maiskorn, paprika, sukkererter, sitron, skinke, kylling, vegetarbacon, røkelaks, vårløk, purre, godt brød eller annet snadder som du finner i kjøkkenskapet eller i hagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.