En av dem er røktsvineknoke. Svineknoke er noe jeg tidligere forbant med Sør-Tysk husmannskost. La svineknoken få hvile noen minutter før du skjærer den i skiver
Smak til med salt og pepper, om du måtte bruke mye vann for å dekke svineknoken kan det hende at du må tilsette en del salt på dette tidspunktet for å få ønsket smak
Derfor kjøpte jeg meg et lite stykke med lutefisk for å få en smak av julen. Det skulle være gulertestuingog ribbefett etter dagen før til, ikke noe bacon som jeg kan huske
Dette er en skikkelig smakfull og god suppe, laget på kraft av en røktog saltet svineknoke. Vil du lage retten til flere, kan du bare øke mengden potet og grønnsaker
Ha i laubærblad og einebær, litt salt (ikke mye, svineknoken er ganske salt) og pepperkorn. Iallefall om du lager den på ferske råvarer og ikke gamle rester, retten fortjener bedre
- Dekk bollen med plast og la den avkjøles. Jeg brukte kvikk lunch til å dekorere siden på kaken med. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.